Poker GO je v bezplatné nabídce služby Plex

pátek, 25. srpna 2023, 13:55 TV, Aktuality MediaGuru

Multimediální platforma Plex rozšířila v uplynulých dnech programovou nabdíku o další stanici určenou milovníkům karetních her. Jde o stanici Poker GO známou již z konkurenční nabídky SportsTribal.

Pro milovníky pokeru má Plex připraveny hned tři sportovní kanály. Zdroj: Shutterstock

Pro milovníky pokeru má Plex připraveny hned tři sportovní kanály. Zdroj: Shutterstock

Poker GO je největší světová platforma zabývající se pokerovým obsahem. Exkluzivní obsah zahrnuje World Series of Poker a High Stakes Poker,“ představuje programovou novinku multimediální služba Plex. Tematická stanice je v nabídce k dispozici standardně ve vysokém rozlišení obrazu HD, její součástí je také elektronický programový průvodce (EPG). Stanice Poker GO vysílá v anglickém znění bez české lokalizace.

Jde již o třetí program v nabídce služby Plex, který je zaměřený čistě na tuto karetní hru. Poker GO doplňuje v nabídce kanály Poker Night a Party Poker. Nabídka bezplatných sportovních stanic v této multimediální platformě je velmi bohatá. Na své si tu přijdou i milovníci dalších disciplín, jako je například billiard, pickleball (americká obdoba tenisu s pálkami) nebo outdoorové disciplíny. Doposud byl Poker GO v nabídce služby SportsTribal.

-lukpol-