Premier League je opět na Canal+ Sport, zapojí se i Canal+ Action

středa, 9. srpna 2023, 14:40 Aktuality, TV MediaGuru

Také letošní ročník anglické nejvyšší soutěže Premier League nabídne stanice Canal+ Sport. Do vysílání se zapojí i Canal+ Action.

Zdroj: Canal+ Sport

Zdroj: Canal+ Sport

Canal+ Sport zahájí vysílání letošní sezony anglické Premier League od 11. srpna. Pro letošní sezónu má připravený nový vysílací formát.

„Odvysílali jsme celkem 91 zápasových studií Match Time a talkshow Premier Club. V nich se objevilo celkem 28 hostů. Na sociální sítě jsme dali celkem 5114 příspěvků. Přinesli jsme 55 exkluzivních rozhovorů s legendami, současnými hráči i manažery. Představili jsme nový formát sledování – konferenční přenos, který nabízí to nejlepší ze zároveň hraných zápasů. Do další sezony chceme nejen držet vysoký standard vysílání, ale zážitek našich diváků posunout ještě výše,“ říká k loňské sezóně Jiří Hošek, šéfredaktor stanice Canal+ Sport.

Pro letošní ročník si Canal+ SPort připravil novinku Datazónu. „Datazóna je nový formát televizního vysílání, který spojí svět přímého přenosu zápasu s datovou analýzou a herním světem,“ dodává Jiří Hošek.

Datazóna přinese přímý přenos vybraného zápasu Premier League, ke kterému umělá inteligence v reálném čase dodá statistiky podle aktuálního dění na hřišti. Datazóna, doprovázená speciálním komentářem, se bude vysílat souběžně s klasickým přenosem na dalším zápasovém streamu.

Zdroj: Canal+ Sport

Zdroj: Canal+ Sport

Stanice také počítá s tím, že letos zvýší počet výjezdů svých komentátorů na zápasy Premier League

Konferenční přenosy, kdy se u souběžně hraných zápasů přechází podle aktuálního dění ze stadiónu na stadión, budou od nové sezony vysílány na programu Canal+ Action.

Na sociálních sítích bude pro sledující připraven i další obsah. Facebookové a instagramové stránky Canal+ Sport CZ/SK umožní divákům nahlédnout přímo do zákulisí soutěže, zatímco twitterový účet bude přinášet pravidelné zpravodajství. Kromě toho umožní fanouškům diskutovat během přímých přenosů s experty stanice Canal+ Sport o aktuálním dění na hřišti.

-mav-