Puma hledá ke svým 75 letům stejně starého kapitána

neděle, 27. srpna 2023, 13:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Puma letos slaví 75. narozeniny, k nim hledá stejně starého kapitána pro běžecký tým.

Zdroj: Puma

Zdroj: Puma

Puma letos slaví své 75. narozeniny a po celý rok si připomíná historické milníky, jež v oblasti sportu, kultury a inovací vytvořila. U této příležitosti spouští také kampaň „Hledá se kapitán pro běžecký tým Puma 75“, který bude ve stejném věku jako značka sama. Součástí tohoto týmu bude i česká maratonkyně a olympionička Marcela Joglová. Vše vyvrcholí v rámci říjnového vydání běžeckého seriálu RunTour na pražské Ladronce běžeckým závodem.

„Puma se do historie zapsala během své 75leté existence mnohými způsoby a jedním z nich je právě propojování světa sportu, módy a kultury, a to napříč generacemi. Proto chceme sestavit běžecký tým v čele se 75letým kapitánem, který spojí osobnosti z různých oblastí a různých generací a vzdá tak pomyslný hold příběhu značky Puma tím, co je jí nejpřirozenější – sportem,“ říká Lucie Hložánková, Senior Manager Communication Marketing značky Puma.

Závod týmu Puma 75 se uskuteční v rámci říjnového vydání běžeckého seriálu RunTour a to konkrétně 7. října v pražském parku Ladronka.

Každý běžecký fanoušek, který má zájem stát se kapitánem/kou týmu, se může přihlásit nejpozději do 20. září na e-mail: kapitan75@bisonrose.cz. Kapitán získá běžecké vybavení Puma v hodnotě 10 tisíc korun. Přihlásit se mohou i další zájemci o místo ve speciálním narozeninovém teamu Puma75. Vybraný uchazeč se stane součástí týmu a rovněž vyhraje vybavení Puma v hodnotě 10 tisíc korun.

-stk-