Rakuten TV vyřadila jeden z lifestylových kanálů

pondělí, 7. srpna 2023, 14:15 TV, Aktuality MediaGuru

V kategorii lifestylových kanálů dostupných pro Česko, došlo ve službě Rakuten TV k jedné drobné změně. Z nabídky byla odstraněna stanice Glamour. Další stanice pokračují beze změny.

Prostředí Live TV ve službě Rakuten TV. Repro: Rakuten TV

Prostředí Live TV ve službě Rakuten TV. Repro: Rakuten TV

Rakuten TV nabízí mix různých tematických kanálů spadajících do kategorie FAST. Stanice jsou tedy šířeny bezplatně, je však do nich vkládána v přesně stanovených termínech internetová reklama. Diváci o lifestylový obsah nepřijdou. Přesto, že stanice Glamour byla z české nabídky odstraněna, k dispozici jsou dále značky jako GQ, Fashion TV Global, Design Network, Travelxp, Vanity Fair nebo Vogue. Některé z nich nabízí například i konkurenční Plex.

Online služba je k dispozici na celé řadě zařízení. Využívat je jí možné například prostřednictvím televizorů připojených k internetu s odpovídající aplikací, na mobilních zařízeních, případně online. Rakuten TV si mohou vyzkoušet například i majitelé Android TV. Aplikace se na první pohled tváří, že je určená pro španělský trh, ale není tomu tak. Jedná se o totožné prostředí dostupné ve Smart TV. Aplikace dostupná v Apple TV není určena pro náš region a neobsahuje kategorii Live TV.

-lukpol-