Videotéka Edisonline nabízí do konce srpna výraznou slevu

středa, 30. srpna 2023, 07:20 TV, Aktuality MediaGuru

Do konce srpna je možné získat roční předplatné služby Edisonline s výraznou slevou.

Videotéka Edisonline. Zdroj: aplikace pro Android TV

Videotéka Edisonline. Zdroj: aplikace pro Android TV

Společnost Film Europe připravila v rámci náborové kampaně nových předplatitelů slevovou akci. Roční předplatně je nyní možné získat se čtyřicetiprocentní slevou. Akce končí 31. srpna.

„Získejte přístup ke stovkám špičkových festivalových a evropských snímků. Každý pátek přidáváme nové filmy, které jinde nenajdete. Právě teď nabízíme roční předplatné Edisonline za 1150 Kč namísto původních 1860 Kč,“ láká odběratele svého newsletteru společnost Film Europe, která tuto placenou videotéku provozuje. Kromě toho jsou součástí celého ekosystému ještě filmové kanály Film Europe, pražské kino a kavárna Edison Filmhub a také samotná distribuční společnost.

Edisonline nabízí zhruba 500 festivalových evropských filmů, kultovní snímky, klasiky a výjimečné tituly, které proměnily filmový svět. V srpnu mezi diváky Edisonline nejvíce rezonovaly filmy odehrávající se v horké atmosféře nebo nostalgickém oparu. Nejoblíbenějším filmem se stal snímek Navždy mladí, který vezme diváky do Paříže osmdesátých let, kde skupina mladých herců začíná své studium na škole Les Amandiers. Zakladatelem a šéfem společnosti Film Europe je podnikatel Ivan Hronec.

-lukpol-