Vodafone novou kampaní podpoří pevný internet i televizi

úterý, 15. srpna 2023, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

I v nové kampani společnosti Vodafone vystupuje Martin Hofmann. Tentokrát se snaží zachránit synův domácí úkol.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Mobilní operátor Vodafone spouští novou kampaň, s níž komunikuje akční nabídku pevného internetu na prvních šest měsíců za 299 korun měsíčně či Vodafone TV, u které lze nyní získat na tři měsíce zdarma balíček Family, jejíž součástí je i služba Voyo. 

„Aktuální kampaň stojí na našem silném triu: Gigabitové síti, nejvýhodnějších neomezených mobilních tarifech a špičkové Vodafone televizi. Ať už si koupíte jen jednu samostatnou službu, nebo ještě lépe jejich kombinaci, vždy získáte jedinečné výhody. Kampaň jsme se rozhodli spustit právě v tomto období, abychom domácnosti podpořili při přechodu do nového školního roku,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky. 

rámci letní promoakce nabízí Vodafone také možné pořídit si tarif Neomezený Super+ s rychlostí stahování 20 Mb/s jen za 877 korun měsíčně. Dalším nabízeným benefitem je sleva sedm tisíc korun na vybrané telefony Samsung pro ty, kdo si pořídí mobilní tarif Neomezený Super a vyšší.

Tváří kampaně je opět herec Martin Hofmann, který se v roli otce vydává s čelovkou zachránit synův domácí úkol. Pomáhá si přitom videohovorem.

Kampaň poběží v televizi, rádiu, outdooru, na internetu, sociálních sítích a také na pobočkách. Pod kreativou je opět podepsána agentura McCann Prague. Produkci zajistily společnosti Armada films a Procoma. Režie se ujal Jiří Havelka. Za kamerou stál Radim Střelka. Fotografie vytvořil Nikolas Tušl. O média se stará Dentsu.

-stk-