Vodafone TV vrátila do aplikace Love Nature HD

čtvrtek, 10. srpna 2023, 10:05 TV, Aktuality MediaGuru

Vedle UHD verze dokumentárního kanálu Love Nature je v nabídce internetové televize Vodafone k dispozici také jeho HD odnož.

Prostředí televizní služby operátora Vodafone. Zdroj: Vodafone

Prostředí televizní služby operátora Vodafone. Zdroj: Vodafone

Vodafone v minulosti z aplikace Vodafone TV Love Nature HD vyřadil a nahradil ho UHD verzí. Tu najdou zájemci na programové pozici 81, kde byl v minulosti doposud tento kanál právě ve vysokém rozlišení. Love Nature UHD byl nejprve v nabídce Vodafone TV k dispozici pouze pro klienty kabelové televize, později se však rozšířil i na ty internetové, kteří tak nemusejí být nutně v dosahu sítě operátora. Love Nature HD je nyní nově k dispozici na programové předvolbě 181.

Dokumentární stanici ve vysokém rozlišení najdou zákazníci Vodafonu nejen ve svém set-top boxu, ale například i v mobilní aplikaci. Love Nature HD prakticky uzavírá celého programového průvodce operátora, poté už následují pouze regionální verze programu ČT1. Pro zajímavost, Love Nature UHD patří mezi nejrozšířenější programy ve 4K rozlišení v nabídkách českých operátorů. K dispozici je například i ve službách Skylink (družice Hotbird), Kuki nebo SledováníTV.

-lukpol-