Voyo začalo natáčet třetí řadu minisérie Iveta

úterý, 15. srpna 2023, 11:10 Aktuality, TV MediaGuru

Třetí řada bude zároveň závěrečným pohledem do života Ivety Bartošové.

Anna Fialová jako Iveta ve třetí řadě Voyo Originál, zdroj: TV Nova

Anna Fialová jako Iveta ve třetí řadě Voyo Originál, zdroj: TV Nova

V budově Městského soudu v Praze tento víkend odstartovalo natáčení závěrečné řady životopisné minisérie Iveta, která vzniká pro Voyo Originál

Ivetu pro Voyo natáčí produkční společnost Barletta Productions s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem. Kreativním producentem Voyo je Matěj Podzimek.

Jako první se tvůrci, v čele s režisérem a scenáristou Michalem Samirem, zaměřili na probíhající soudní spor právních zástupců Ladislava Štaidla a Ivety Bartošové o opatrovnictví jejich syna Artura. Třetí řada popisuje životní období Ivety Bartošové po 13 letech od rozchodu s Ladislavem Štaidlem, kdy se potýká s problémy s alkoholem, antidepresivy a čelí tlaku bulvárních médií.

„Vždycky jsem si myslel, že ze všech řad Ivety budou scénáře a příprava té třetí zdaleka nejjednodušší. V tomto období je vše lehce dohledatelné, je tu nepřeberné množství videí, rozhovorů a záznamů. Ale opak byl pravdou. Dotýkáme se totiž toho nejkřehčího a nejkomplikovanějšího období, kterým si člověk může projít. Navíc většina veřejnosti má jasně ustanoveno, kdo je v tomto příběhu kladný, záporný a kdo za co může,“ říká režisér a scenárista Ivety Michal Samir.

V hlavních rolích minisérie se opět objeví Anna Fialová, která tak se svým předobrazem projde celkem přes tři dekády života. Fialovou ve třetí řadě nově doplní David Prachař jako Ivetin partner a majitel bezpečností agentury Josef Rychtář, dále Richard Krajčo coby Ivetin fanoušek Zdeněk Macura a Filip Rajmont jako někdejší král bulvárních médií Pavel Novotný se svou podřízenou, novinářkou a také Ivetinou kamarádkou Gabi v podání Zuzany Zlatohlávkové. Jana Stryková ztvární Gabinu zásadní konkurenci, bulvární novinářku Simonu, a v roli Ivetiny maminky Svatavy Bartošové se znovu představí Alena Mihulová.

-mav-