Wolt zavádí v Praze nonstop provoz na jídlo i květiny

úterý, 29. srpna 2023, 06:50 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

V hlavním městě startuje Wolt nepřetržitou rozvážku z vybraných podniků. Doveze nejen jídlo, ale i květiny.

Zdroj: Wolt

Zdroj: Wolt

Finská technologická společnost Wolt zavádí v Praze nepřetržitou rozvážku z vybraných podniků. V rámci širšího centra nabídne dovoz jídla, potravin a jiného zboží i v nočních hodinách, s průměrným doručením do 30 minut od objednání a se zákaznickou podporou fungující po celou noc.

Intenzivně jsme pracovali na zpřístupnění doručení z podniků v Praze v režimu nepřetržité rozvážky a máme radost, že můžeme zákazníkům nabídnout možnost nechat si doručit jídlo, ale i další zboží prakticky neomezeně. Navíc chystáme zajímavé noční akce a speciální nabídky. Aktuálně si mohou zákazníci mezi 2. a 7. hodinou objednat s dopravou zdarma” popisuje Lenka Kmeťová, obchodní ředitelka českého Woltu, a dodává: V rámci zkušebního provozu se potvrdilo, že je největší poptávka v segmentu rychlého občerstvení – nejčastěji si lidé objednávali burgery a hranolky.”

Zákazníci mohou vybírat z nabídky řetězců rychlého občerstvení, jako je KFC, McDonald's, Burger King či Pizza Hut, i pestré škály kebab stánků a dalších restaurací, ze kterých Wolt doručuje do brzkých ranních hodin. Z vybraných poboček pak funguje rozvážka neomezeně. V režimu 24/7 partnerští kurýři Woltu rozváží například z poboček KFC (Blaník, Národní, I. P. Pavlova), Burger King (I. P. Pavlova), Pizza Hut (Vodičkova) nebo McDonald's (Muzeum). 

Součástí neomezené rozvážky Woltu jsou také potraviny z Wolt Marketu. Ten dosud nabízel rozvoz do půlnoci, ale ambici mít nepřetržitou nabídku potravin měl už od počátku. A jak ukázal zkušební provoz, zájem o ni byl vysoký. Zákazníci si tak mohou objednávat zásoby potravin při návratu z víkendu či dovolené, doplnit si snacky na noční mlsání, drinky na párty nebo si nachystat detox balíček s vývarem, Vincentkou či uklidňujícím čajem. Výjimečná nebyla ani objednávka úplně běžných potravin na snídani jako například vajíček, jogurtů nebo pečiva. 

Wolt Market během posledního půl roku zároveň navýšil počet unikátních položek v některých pobočkách až o  30 % – v průměru jich jednotlivé pobočky nabízejí kolem 5000.  

Součástí neomezeného rozvozu bude i zboží od dalších partnerů, mezi něž patří Květiny Nonstop nebo Minimarket Budečská.

-stk-