Albert Online rozšiřuje počet měst, kam doručuje

čtvrtek, 21. září 2023, 20:40 Aktuality, Retail MediaGuru

Služba online obchodu Albert rozšiřuje pokrytí doručení potravin. Kromě Brna nově doručuje i do Olomouce, Ostravy, Zlína a Otrokovic.

Albert Online rozšiřuje oblast, do které doručuje, zdroj: Albert.

Albert Online rozšiřuje oblast, do které doručuje, zdroj: Albert.

Služba online obchodu Albert se od roku 2021, kdy nabídla doručení potravin obyvatelům Brna, rozšířila do dalších velkých moravských měst. Nákup si už mohou objednat také obyvatelé Olomouce, Ostravy, Zlína a Otrokovic. Letos na podzim plánuje další rozvoj do měst v Moravskoslezském a Olomouckém kraji. Mění se i název služby na Albert Online.

Zákazníci si nově vyberou také ze širšího sortimentu, který obchodník rozšiřuje o více než tři tisíce položek. „Albert Online nabídne nyní stejnou šíři sortimentu jako kompaktní kamenné prodejny. Také jsme rozšířili počet akcí, aby zákazníci našli stejně příznivé ceny v online prodeji jako v kamenných obchodech,“ vysvětluje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.

Nově bude moci službu Albert online využít dalších více než dvě stě tisíc zákazníků. Na začátku října vyjedou první dodávky s potravinami také do měst v okolí Ostravy a Olomouce, půjde o Frýdek-Místek, Havířov, Přerov a Prostějov. Zákazníci v nových městech a také v Ostravě samotné budou moct využít službu doručení ve stejný den.

-stk-