Canal+ i Disney+ lákají na levnější předplatné

pondělí, 11. září 2023, 10:50 Aktuality, TV MediaGuru

Nové zákazníky, případně oslovení těch, kteří službu opustili, má zajistit promo akce, s níž přišly streamingové služby Canal+ a Disney+. Předplatné je nyní možné pořídit na omezenou dobu za několik desítek korun.

Prostředí aplikace Disney+ v chytrém televizoru. Zdroj: The Walt Disney Company

Prostředí aplikace Disney+ v chytrém televizoru. Zdroj: The Walt Disney Company

Canal+ vytahuje své největší trumfy v podobě filmů a seriálů, ale zejména kompletního pokrytí anglické fotbalové soutěže Premier League. V rámci zlevněného předplatného na půl roku za necelých 95 korun/měsíc získá zákazník také sedm filmových a sportovních kanálů. Jejich nabídka není žádný velkým překvapením. Jedná se o stanice z portfolia SPI International, kterou Canal+ nedávno plně ovládnul, a samotné programy Canal+, tedy Canal+ Sport a Canal+ Action.

Ve středu pak novináře informovala mediální zástupkyně The Walt Disney Company v České republice Lenka Tungová o časově omezené akci na předplatné streamingové služby Disney+. S platností do 20. září je možné získat předplatné na 3 měsíce za cenu 49 korun. Po tomto promo období, pokud nedojde ke zrušení předplatného, dojde k navýšení na plnou výši. Jako hlavní streamovanou novinku aktuálně začala služba Disney+ promovat rodinný animák Mezi živly.

-lukpol-