Chess TV: bezplatný kanál pro hráče šachů

čtvrtek, 21. září 2023, 12:25 TV, Aktuality MediaGuru

Tematický kanál Chess TV zaměřený na hráče šachových partií a milovníky šachů se objevil jako součást online platformy SportsTribal. Ta je k dispozici i v České republice.

Šachová partie. Foto: Pixabay

Šachová partie. Foto: Pixabay

Chess TV vychází z oblíbeného online portálu Chess.com, který sám sebe charakterizuje jako číslo 1 pro šachovou komunitu. Chess.com slibuje propojení s miliony hráčů a fanoušků. Chess TV se objevila v uplynulých dnech jako součást online platformy SportsTribal TV. Tu si mohou ve formě aplikace stáhnout zájemci například do svého televizoru připojeného k internetu (Smart TV) nebo mobilního telefonu. Služba je také k dispozici online, přímo přes webový prohlížeč.

SportsTribal TV může být zajímavým doplňkem pro sportovní fanoušky k placené televizi. Tato služba je k dispozici zdarma. Jsou v ní k dispozici více či méně atraktivní programy zaměřené na různé disciplíny. Jde ředevším o kanály fungující na bázi FAST TV. Distribuce takových stanic probíhá zdarma, je však do nich vkládána v přesně stanovených časech internetové reklama. Online platformu SportsTribal TV zároveň opustila tematická stanice The Rugby Network.

-lukpol-