Do agentury PEPR nastupují Gajdošová a Ryl

čtvrtek, 14. září 2023, 06:50 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do týmu PR agentury PEPR Consulting přicházejí Eva Gajdošová a Daniel Ryl.

Eva Gajdošová a Daniel Ryl jsou novými členy týmu agentury PEPR Consulting, zdroj: PEPR Consulting.

Eva Gajdošová a Daniel Ryl jsou novými členy týmu agentury PEPR Consulting, zdroj: PEPR Consulting.

PR agentura PEPR Consulting rozšiřuje tým o dvě nové tváře. Na pozici seniorní konzultantky přichází Eva Gajdošová, tým account managerů rozšířil Daniel Ryl.   

Eva Gajdošová je rodilá Slovenka, ale velkou část života strávila v Londýně. V oblasti PR a komunikace se pohybuje více než 10 let, a to jak v agenturním prostředí, tak i jako freelance konzultantka. Pracovala pro značky jako Moët Hennessy nebo Moser. Několik let se věnovala také komunikaci nadace manželů Havlových Vize 97. Před svým nástupem do PEPR Consulting působila jako marketingová manažerka pro skupinu Vermont. V agentuře bude mít na starosti koordinaci komunikačních aktivit a mediální zastupování klientů působících souběžně na Českém i Slovenském trhu. 

Daniel Ryl začínal svou kariéru coby sportovní novinář oficiálních kanálů fotbalové Fortuna:Ligy a později působil v redakci iSport.cz. Zkušenosti z PR nasbíral zejména v hokejovém klubu HC Sparta Praha, jehož součástí je od roku 2010 a nadále zůstává externím šéfredaktorem a spolupracovníkem PR týmu. Před příchodem do PEPR Consulting působil ve fan experience agentuře Go4Gold. Z pozice projektového manažera a produkčního se podílel na přípravě show a zábavy na největších sportovních událostech v Česku i zahraničí jako například MS v hokeji, Prague Playoffs nebo Olympijských festivalech.

-stk-