DrWitt prodlužuje partnerství s Tipsport extraligou

pondělí, 4. září 2023, 06:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka DrWitt bude i v následující sezoně partnerem Tipsport extraligy ledního hokeje.

Zdroj: FB DrWitt

Zdroj: FB DrWitt

Značka funkčních nápojů DrWitt se rozhodla prodloužit partnerství s Tipsport extraligou ledního hokeje i pro následující sezonu. K podpisu smlouvy o prodloužení spolupráce mezi BPA sport marketing a společností Maspex Czech, do jejíhož portfolia značka DrWitt patří, došlo na konci srpna.

„Vážíme si prodloužení spolupráce a spojení naší značky DrWitt s jedním z nejatraktivnějších sportů v České republice. Jsme rádi, že DrWitt bude i nadále přítomen na extraligových stadionech a zároveň zajistí jednotlivým klubům pestrý výběr nealkoholických nápojů z našeho širokého portfolia,“ říká Radim Ochman, marketingový manager společnosti Maspex.

Za druhou stranu dokument podepsala Jana Obermajerová, generální ředitelka BPA sport marketing, výhradního marketingového partnera extraligového hokeje: „Se značkou DrWitt jsme zahájili spolupráci před dvěma lety a já jsem ráda, že naše partnerství bude v rámci hokejové Tipsport extraligy, kterou v minulé sezóně navštívilo přes 2 miliony diváků, pokračovat i v následující sezoně. Věřím, že pro společnost Maspex jde o dobrou vizibilitu a pro fanoušky je to skvělá příležitost ochutnat kromě DrWitta další nápoje od extraligového oficiálního partnera.“

Mezi další partnery Tipsport extraligy ledního hokeje patří dále kromě titulárního Tipsportu také Komerční banka, Radegast, Kaufland, Škoda či Sencor. 

-stk-