Fondee v kampani nabízí investiční účty pro děti

sobota, 16. září 2023, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fondee nově nabízí zvýhodněné investiční účty pro děti. Na novinku upozorňuje kampaní.

Jeden z klíčových vizuálů reklamní kampaně Fondee na nové investiční účty pro děti, zdroj: Fondee

Jeden z klíčových vizuálů reklamní kampaně Fondee na nové investiční účty pro děti, zdroj: Fondee

Investiční platforma Fondee nově nabízí zvýhodněné investiční účty pro děti. Novinku komunikuje novou reklamní kampaní, která na rodiče apeluje, aby pro své potomky peníze střádali jinde než na spořicích účtech či stavebních spořeních.

„Obecně vzato existuje asi deset způsobů, jak v dnešní době investovat nebo spořit a je logické, že cestou komplikovaných či rizikových produktů půjde menšina rodičů. Klasické stavebko nebo spořák v dnešní době už nicméně zkrátka nedává pro dlouhodobé spoření smysl. Ve Fondee proto chceme pomoci dostat spoření pro děti v Česku do nové éry. Naše dětské investiční účty představují rozumný balanc mezi rizikem a výnosností, mají potenciál porazit inflaci a zároveň minimální poplatek 0,2 %,“ říká spoluzakladatelka Fondee Eva Hlavsová.

Reklamní kampaň, jež vznikla v interním kreativním týmu Fondee, pracuje se sadou šesti vizuálů, které budou k vidění v online prostředí a v pražských tramvajích. Komunikace se objeví rovněž na slovenském a polském trhu, kde investiční platforma rovněž působí.

„Podobně jako v posledních kampaních jsme se rozhodli zvolit trochu provokativní tón. Z průzkumů totiž víme, že rodiče vnímají potřebu své děti finančně vybavit, aby měly do dospělosti co nejlépe nakročeno. Proto vizuály vyobrazují děti, které apelují na své rodiče, aby zvážili i jiné produkty, díky kterým je možné v dlouhodobém časovém horizontu při stejné pravidelně odkládané částce nastřádat větší obnos,” říká COO Fondee Laureen Höllge.

-stk-