Foodora představuje s Mikýřem vybrané restaurace

pátek, 8. září 2023, 14:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani Foodora nabízí speciální promo akci ve spolupráci s vybranými lokálními restauracemi.

Mikýř si v kampani zkusí i roli kurýra, zdroj: Foodora.

Mikýř si v kampani zkusí i roli kurýra, zdroj: Foodora.

Doručovací platforma Foodora spustila novou kampaň s názvem „Local Heroes“. Pro zákazníky připravila speciální promo akci ve spolupráci s vybranými lokálními restauracemi. Láká na podniky, jako je Meat Vandals, Hong Kong Karlín, Manu Praga, Dish nebo Restaurace Skanzeen. Cílem je nejen upozornit na atraktivní restaurace, ale i přilákat nové zákazníky. 

Kampaň využívá televizní spoty, venkovní a online reklamy. Komunikace bude probíhat také na sociálních sítích a za pomoci e-mailingu. Tváří online branding kampaně je influencer Martin Mikyska, vystupující pod pseudonymem Mikýř. Ten si vyzkouší i práci kurýra a několika zákazníkům doručí jejich objednávku.

Ukázka venkovní reklamy aktuální kampaně Foodory, zdroj: Foodora.

Ukázka venkovní reklamy aktuální kampaně Foodory, zdroj: Foodora.

„V rámci naší kampaně chceme zákazníkům ukázat, že na platformě Foodora najdou velký výběr zajímavých a ‚sexy’ restaurací,“ říká Jan Gemrich, CMO Foodora. „Chceme lidem pomoci objevit kvalitní lokální restaurace. I proto jsme se rozhodli investovat větší množství zdrojů a našeho času do větších kampaní a malé, nárazové kampaně trochu upozadit,” dodává.

-stk-