Fortuna uvádí novou komunikaci, štěstí jde naproti

pátek, 15. září 2023, 13:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fortuna spouští první kampaň s novým dlouhodobým komunikačním konceptem.

Fotografie z natáčení nového reklamního spotu, zdroj: Fortuna

Fotografie z natáčení nového reklamního spotu, zdroj: Fortuna

Sázková společnost Fortuna spouští první kampaň s novým dlouhodobým komunikačním konceptem. Pracuje v něm s názvem společnosti, který v latině znamená štěstěna. Koncept i kreativu připravila komunikační skupina Publicis Groupe. Kreativu navrhla její agentura Leo Burnett pod vedením kreativní ředitelky Nikoly Foktové.

Ústředním bodem kampaně je televizní spot, ve kterém Fortuna oslavuje způsoby, jakými můžou jít lidé svému štěstí naproti. Ať už jde o každodenní dřinu, rituály nebo talismany pro štěstí. Spot vznikl ve spolupráci s reklamní produkcí Ad Kolektiv a režisérem Petrem Dvořákem. Objevuje se v něm známý hit Stop the rock od kapely Apollo 440. Kromě televize kampaň běží také v online médiích, v tisku i na venkovních plochách. V rámci sponzoringu se objeví také u partnerských klubů nebo na sportovních stadionech.

Zdroj: Fortuna

„Každý máme svůj způsob, kterému věříme, že nám přinese štěstí. Nejen při sázení, ale i v práci, při sportu, v osobním životě. V kampani jsme pracovali s tímto insightem, drželi se ho po celou dobu příprav a v předběžných testech se potvrdilo, že jdeme správným směrem. Navíc se nebude jednat o jednorázový výstřel, ale kreativa má nastavenou dlouhodobou strategii a vývoj,“ říká Nela Christovová, Head of Marketing Fortuna.

„Touto kampaní startujeme dlouhodobý komunikační koncept včetně nové vizuální identity, kterou jsme spolu s klientem ladili několik měsíců. Štěstěna rozdává všem stejně, proto chceme každou další kampaní oslavovat (ne)obyčejné lidi a jejich neobyčejné způsoby, jak si naklonit její přízeň,“ říká Nikola Foktová, kreativní ředitelka Leo Burnett.

-mav-