Kaufland na českém trhu povede Heiko Koch

úterý, 26. září 2023, 07:00 Aktuality, Retail, Lidé MediaGuru

Od října bude mít Kaufland Česká republika nového generálního ředitele. Stane se jím Heiko Koch.

Zleva odcházející CEO Stefan Hoppe a přicházející generální ředitel Kaufland Česká Republika Heiko Koch, zdroj: Kaufland

Zleva odcházející CEO Stefan Hoppe a přicházející generální ředitel Kaufland Česká Republika Heiko Koch, zdroj: Kaufland

Novým generálním ředitelem společnosti Kaufland Česká republika se od 1. října 2023 stane německý manažer Heiko Koch. Nahradí Stefana Hoppeho, který po čtyřech letech působení v České republice přechází do představenstva společnosti Kaufland International. 

Heiko Koch přechází do Kauflandu Česká republika po více než 20 letech v Kauflandu v Německu. Svou dlouholetou kariéru zahájil jako vedoucí obchodního domu. Poté zastával ve společnosti různé pozice, naposledy byl jako člen vedení společnosti Kaufland zodpovědný za jihovýchodní region v Německu.

„Chtěl bych navázat na dosavadní hodnoty Kauflandu, jako je důraz na kvalitu, výhodnou cenu, široký sortiment založený na úzké spolupráci s lokálními dodavateli a také dále rozvíjet udržitelné a společensky odpovědné aktivity. Když navíc připočtu tým skvělých zaměstnanců, těším se, jak společně budeme posouvat značku Kaufland v očích zákazníků ještě dál," říká nový CEO Heiko Koch. 

Kaufland v České republice provozuje celkem 142 prodejen a zaměstnává 27 tisíc lidí.

-stk-