Král Sýrů oslavuje 100 let s limitovanou edicí obalů

sobota, 23. září 2023, 07:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Limitovaná edice obalů Krále Sýrů odráží historii značky, vznikla ve spolupráci se studenty Vysoké školy kreativní komunikace.

U příležitosti 100 let výroby na českém trhu připravila značka Král Sýrů limitovanou edici obalů, zdroj: Savencia F&D.

U příležitosti 100 let výroby na českém trhu připravila značka Král Sýrů limitovanou edici obalů, zdroj: Savencia F&D.

Král Sýrů slaví 100 let výroby v České republice. U této příležitosti připravila  značka ve spolupráci se studenty Vysoké školy kreativní komunikace limitovanou edici obalů. 

„Stoleté výročí výroby plísňových sýrů typu camembert je významným milníkem,“ říká Aleš Malenka, generální ředitel společnosti Savencia F&D, jež Krále sýrů nyní vyrábí. Pro camembert se na českém trhu vžil název hermelín, který byl poprvé použit právě pro Krále sýrů v 50. letech minulého století.

Limitovaná edice obalů, jež bude k dostání až do konce letošního roku, připomíná historii i tradici značky, přičemž každý ze speciálních designů je věnován jednomu desetiletí – od 30. let až do 80. let 20. století. „Jsme nadšeni z návrhů, které studenti připravili. Ukazují, že i po sto letech naší existence jsme otevřeni inovacím a novým nápadům,“ doplňuje Pavlína Valko, Group Brand manager značky Krále Sýrů.

-stk-