Lexus vytváří na podporu značky nový pořad

úterý, 19. září 2023, 16:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Lexus přichází na trh s novým pořadem, který je možné poslouchat v podcastových aplikacích či zhlédnout na YouTube.

Zdroj: Lexus

Zdroj: Lexus

Lexus uvádí nový pořad Lexus Experience, jehož cílem je prémiovou automotive značku na tuzemském trhu zviditelnit. Možné je si jej poslechnout jako podcast v audio verzi na platformách Apple podcast, Google podcast a Spotify, či zhlédnout jako video na Youtube.

Lexus Experience představuje kombinaci podcastového rozhovoru s video verzí. Cílem nového formátu je zvýšení povědomí o značce Lexus na českém trhu a oslovení nových cílových skupin, včetně mladšího publika. Poukazuje také na to, že Lexus nejsou jen auta, ale celkový životní styl a filozofie. Jde o platformu, která umožňuje ještě širší možnost aktivace brandových témat a využití ambasadorů a partnerů značky.

„Náš nový pořad přináší nabízí mix produktových novinek a lifestylu. Jako hosty plánujeme zvát naše ambasadory a partnery značky Lexus, zákazníky se zajímavým příběhem, zaměstnance i zajímavé osobnosti z veřejného života nebo motorosportu. Pro natáčení si autoři často vybírají i pro ně typická prostředí a jednotlivé modely. Natáčíme i v našich showroomech, čímž podporujeme i naše autorizované partnery,“ říká produktový manažer Lexus a autor projektu Tomáš Vlachopulos.

V prvních třech epizodách moderátor Richard Tesař, jenž se podílel mimo jiné i na produkci hokejového podcastu Bomby k tyči, vyzpovídal pilota a ambasadora značky Petra Kopfsteina, motoristického novináře Jakuba Rejlka a módního návrháře a rovněž ambasadora značky Lexus Jana Černého.

Na pořad upozorňují upoutávky na sociálních sítích, ve speciální sekci na webu lexus.cz a odkazy na nové epizody se zároveň objevují i v zákaznickém newsletteru.

-stk-