Manažerem útvaru komunikace České pošty je Hainz

čtvrtek, 7. září 2023, 15:40 Aktuality, Marketing, PR, Lidé MediaGuru

Česká pošta vytvořila nový útvar komunikace, v jeho čele je Jan Hainz.

Jan Hainz, zdroj: Česká pošta

Jan Hainz, zdroj: Česká pošta

Nově vzniklý útvar komunikace České pošty od 1. září řídí Jan Hainz. Přichází ze Sberbank CZ, kde zastával pozici ředitele marketingu a komunikace.

„Jan Hainz má za úkol připravit novou podobu komunikace České pošty a Balíkovny s ohledem na probíhající transformaci. V jeho portfoliu bude nejen mediální prezentace společnosti, ale také zvýšení efektivity marketingového dosahu naší firmy. Komunikace České pošty bude jasná a srozumitelná jak směrem k zákaznické veřejnosti, tak k politické reprezentaci,“ říká pověřený zástupce generálního ředitele České pošty Miroslav Štěpán.

Jan Hainz byl v minulosti i marketingovým ředitelem GE Capital Bank (dnes Moneta Money Bank), vedoucím komunikace všech společností GE Money v České republice a na Slovensku a několik let také vedl komunikaci GE Money pro celý region střední a východní Evropy. V České pojišťovně byl odpovědný za komunikaci, CSR a sociální sítě a byl také předsedou dozorčí rady Nadace České pojišťovny. Zkušenosti má i z oblasti exportního marketingu a komunikace pro české výrobce vyvážející primárně do Evropy a Asie.

-mav-