Nealkoholický Kozel spouští mezinárodní kampaň

čtvrtek, 14. září 2023, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Velkopopovický Kozel startuje mezinárodní kampaň na podporu své nealkoholické varianty.

Velkopopovický Kozel komunikuje své nové polotmavé nealkoholické pivo. V rámci mezinárodní kampaně jej podpoří v Polsku, Finsku, Jižní Koreji, Slovinsku, Chorvatsku, Rumunsku a Itálii. 

Kampaň pracuje s myšlenkou, že když lidé uvidí někoho pít pivo Kozel 0,0 %, bude mít neuvěřitelnou potřebu ho také ochutnat. „V rámci našeho dlouhodobého kreativního konceptu příběhů z Popovic se vždycky snažíme začínat u produktu samotného a pak si představit, co by se kolem něj mohlo Popovičákům stát. Velkou produktovou výhodou nového Kozla 0,0% je, kromě skvělé chuti, právě jeho unikání a lákavá rubínová barva. Ta se pak stala společně s pošťačkou hlavním hrdinou této kampaně,“ popisuje Richard Axell, kreativní ředitel agentury Triad, jež je podepsána pod kreativou. 

„Ze spotřebitelského výzkumu navíc víme, že klíčem k oblibě nového Kozla 0,0% je ho ochutnat. Díky tomu, že se jedná o polotmavé pivo, jeho chuťový profil je pro spotřebitele zajímavější, než co mohou nabídnout klasické světlé nealko ležáky. Proto jsme celou kampaň postavili se zaměřením na trial, tedy aby ponoukala k ochutnání,” dodává Axell.

Kampaň je nejdříve nasazen v Polsku, kde je k vidění v televizi, na internetu, sociálních sítích a zároveň je podporována influencery. Dále se objeví ve Finsku, v následujících letech v Jižní Koreji, Slovinsku, Chorvatsku, Itálii a Rumunsku.

O produkci kampaně se postarala společnost Armada Films. Režie se ujal dánský režisér Klaus Spendster, který pro mezinárodního Kozla točil už více videí. Fotografie vytvořil Petr Dobiáš.

-stk-