O2 TV zařazuje Canal+ Sport, Canal+ Action a Arena Sport

středa, 13. září 2023, 10:20 TV, Aktuality MediaGuru

O2 Czech Republic přistupuje k dlouho očekávanému a zákazníky požadovanému rozšíření programové nabídky. Nově jsou součástí O2 TV i programy Canal+, Arena Sport a Spektrum Home.

O2 TV chce pro zákazníky zůstat volbou číslo 1 pro sportovní obsah. Zdroj: Shutterstock

O2 TV chce pro zákazníky zůstat volbou číslo 1 pro sportovní obsah. Zdroj: Shutterstock

O2 TV zařazuje od středy 13. září do své nabídky stanice Canal+ Sport s anglickou Premier League, dále kanály Arena Sport 1 a Arena Sport 2 a novinkou bude i filmová stanice Canal+ Action či tematický kanál Spektrum Home

Z anglické Premier League nabízí stanice Canal+ Sport každý hrací víkend pět až šest nejatraktivnějších utkání. Do konce sezony tak na fanoušky čeká okolo 190 přímých přenosů s českým a slovenským komentářem, které doplňují zápasová studia a doprovodné magazíny. Doposud měl stanice pod touto hlavičkou kromě francouzské skupiny Canal+ (operátor Skylink a streamovací služba Canal+) v nabídce pouze operátor T-Mobile ve službě Magenta TV.

Kanály Arena Sport 1 a Arena Sport 2 přináší například nejvyšší fotbalové soutěže z Portugalska, Nizozemska, Rakouska nebo Belgie.

„Anglická Premier League ideálně doplní nabídku O2 TV, která je pro fanoušky bezkonkurenční. Jedině v O2 TV může každý sledovat Ligu mistrů UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou La Ligu, nizozemskou Eredivisie, belgickou Pro League či portugalskou Primeira Liga. Nově také všechny zápasy z hokejové extraligy. O2 TV tím potvrzuje, že je domovem sportu,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu společnosti O2.

Všechny nové kanály jsou součástí tarifů O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá a O2 TV Business. Arena Sport 1 je navíc součástí tarifu O2 TV Bronzová a stanice Spektrum Home je zařazena již od základního tarifu O2 TV Modrá. „V rámci nové akční kampaně dáme do konce listopadu čtyři prémiové stanice Canal+ Sport, Canal+ Action, Arena Sport 1 a Arena Sport 2 i do tarifu O2 TV Sport Plus, takže divák může sledovat za stejnou cenu 299 Kč na 30 dní až 12 kanálů, které nabízí nejlepší sportovní obsah,“ sdělila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Canal+ Action vysílá tituly převážně akčního žánru. Ve druhé polovině září uvede premiérově western Billy the Kid, seriál Klangor z produkce Canal+ nebo víkend s Tomem Cruisem. Tematická stanice Spektrum Home se zaměřuje na design domácností a zahradničení.

-lukpol-