Plex přidal další program věnovaný telenovelám

úterý, 26. září 2023, 14:20 TV, Aktuality MediaGuru

Po španělskojazyčném kanálu Novelisima se v nabídce multimediální platformy Plex objevila další stanice věnovaná žánru telenovel. Jde o bezplatný kanál TV Amor. Dostupný je i v Česku.

Přidání stanice TV Amor následuje po zařazení kanálu Novelisima. Foto: Pixabay

Přidání stanice TV Amor následuje po zařazení kanálu Novelisima. Foto: Pixabay

TV Amor sama sebe charakterizuje jako televizní kanál věnovaný telenovelám a dramatům ve španělštině. Jde tak o další bezplatný program tohoto žánru, který v poslední době rozšířil programovou nabídku. Provozovatel stanice dodává, že diváci se mohou těšit na „širokou nabídku světových dramat“. Stanice je k dispozici standardně s elektronickým programovým průvodcem (EPG) ve vysokém rozlišení obrazu (HD).

Zájemci o žánr telenovel se znalostí španělštiny najdou tuto programovou novinku v první dvacítce televizního seznamu. Plex má stanice seřazené logicky podle žánrů. TV Amor se tak objevuje vedle dalších kanálů v tomto jazyce, kromě Novelisima jde o Wu Tang Collection En Espaňol, El Conflicto TV nebo Flou Caribeňo. Všechny tyto stanice jsou k dispozici bezplatně i v české nabídce a je do nich vkládána reklama po vzoru FAST TV.

-lukpol-