Původní aplikace DVTV bez obsahu

neděle, 17. září 2023, 06:50 Aktuality, TV MediaGuru

Ke konci srpna zmizel z původní aplikace internetové televize DVTV veškerý obsah. Po jejím spuštění se nyní objevuje pouze prázdná obrazovka bez menu.

Moderátor Martin Veselovský v původním studiu Economie. Zdroj: DVTV

Moderátor Martin Veselovský v původním studiu Economie. Zdroj: DVTV

Internetová televize DVTV se od letošního roku osamostatnila a její obsah už není tvořen pod hlavičkou mediálního domu Economia, který ho naopak nahradil vlastními rozhovory s názvem Spotlight moderovanými Světlanou Wittovskou a Lindou Bartošovou. Přesto, že v původní aplikaci DVTV se již neobjevoval nový obsah a nebylo ji možné už stáhnout, nadále byly k dispozici pro přehrávání původní rozhovory vzniklé do konce roku 2022. To už nyní neplatí.

Po spuštění původní aplikace DVTV například v multimediálním centru Apple TV se objeví pouze prázdná obrazovka bez menu. Tento stav trvá již od konce letošního srpna. Obsah v původní aplikaci DVTV byl k dispozici zcela zdarma, od začátku letošního roku už je však tato online platforma zpoplatněna. DVTV má již nové aplikace pro televizory připojené k internetu i mobilní zařízení, Android TV provozovatel služby nepodporuje. Neoficiální aplikace je již nefunkční.

-lukpol-