Rubikon PR uvádí novou vizuální identitu i web

pondělí, 11. září 2023, 07:05 Aktuality, PR MediaGuru

Nová identita Rubikon PR má vystihnout zaměření agentury, která čím dál více pracuje s mezinárodními klienty.

Tým agentury Rubikon PR, foto: Barbora Lundgren

Tým agentury Rubikon PR, foto: Barbora Lundgren

Agentura Rubikon PR působí na trhu přes 10 let, během nichž pracovala pro klienty z řad mezinárodních korporací, velkých i menších českých firem, neziskových organizací i osobností. Zejména v posledních letech se agentuře podařilo růst – zdvojnásobila svůj obrat, své aktivity rozšířila i na Slovensko a tým se rozrostl na 20 lidí. Mezi stěžejní klienty agentury dnes patří například Zalando, Sparring, Thein, SkyShowtime či DPD. Do další dekády svého působení se tak rozhodla vstoupit s novou vizuální identitou.

Proměnou prošly všechny prezentační materiály – od loga, grafik, po nové webové stránky, které jsou nově primárně v angličtině. Za redesignem stojí studio Švejda Goldmann. Součástí proměny image agentury jsou také nové fotografie týmu od fotografky Barbory Lundgren. Web nakódovala Kristýna Kadlecová.

Nový web agentury Rubikon PR s novou vizuální identitou a primárně v angličtině, na doméně .eu, zdroj: Rubikon PR

Nový web agentury Rubikon PR s novou vizuální identitou a primárně v angličtině, na doméně .eu, zdroj: Rubikon PR

Nový web a vizuální identitu jsme si nadělili jako odměnu po růstovém období, které započalo už v roce 2021. Značně jsme se rozrostli a posunula se i naše definice ideálních klientů. Nyní se chceme více soustředit na zajímavé mezinárodní společnosti, hledající dobrou a spolehlivou PR agenturu pro český a slovenský trh. Oborově pak posilujeme v Real Estate, právu nebo třeba zábavním průmyslu či udržitelnosti. Web je tvořen v odvážném současném designu, nativně v angličtině a na .eu doméně. Osvěžením stránek, loga i vizuálů se tak hlásíme k nové dynamické fázi našeho rozvoje,” komentuje Šimon Rákosník, Managing Director Rubikon PR.

-stk-