Spektrum Home v DVB-T2 dočasně ve Full HD

pátek, 15. září 2023, 10:50 TV, Aktuality MediaGuru

Spektrum Home bude v celoplošném DVB-T2 multiplexu Českých Radiokomunikací vysílat dočasně ve vysokém rozlišení Full HD. Překlopení do formátu qHD dojde opět v pondělí v 10:00.

Eva Borská v novém lifestylovém pořadu Zahrady snů na kanálu Spektrum Home. Zdroj: AMC Networks International

Eva Borská v novém lifestylovém pořadu Zahrady snů na kanálu Spektrum Home. Zdroj: AMC Networks International

Stejně jako u vybraných operátorů placené televize i v pozemním vysílání bude možné stanici Spektrum Home sledovat ve Full HD rozlišení, ovšem pouze dočasně, konkrétně od pátku 15. září 15:00 do pondělí 18. září 10:00. Společnost AMC Networks International se dohodla s Českými Radiokomunikacemi na dočasné zvýšení obrazové kvality z důvody premiéry nového původního pořadu Zahrady snů s Evou Borskou. Stanovena je na sobotu 16. září od 16:00.

„Ať už se vám líbí minimalistické designy nebo spíše tíhnete ke středomořské atmosféře levandulových polí, určitě si v novém pořadu Zahrady snů přijdete na své,“ láká v tiskové zprávě k novému lifestylovému formátu tematická stanice Spektrum Home. V pozemním vysílání bohužel tato televize stále funguje bez elektronického programového průvodce (EPG). Společnost AMC ho Českým Radiokomunikacím nedodává, v DVB-T2 už je kanál přitom šířen více než půl roku.

-lukpol-