Ultimate Classic Wrestling v kategorii FAST kanálů

neděle, 24. září 2023, 07:30 TV, Aktuality MediaGuru

Plex rozšířila od září programovou nabídku o další bezplatný sportovní kanál, jde o Ultimate Classic Wrestling. Znovu se v nabídce objevila po několikaměsíční odmlce Dungeon TV.

Nabídka FAST kanálů se pro jednotlivé trhy leckdy liší. Foto: Plex

Nabídka FAST kanálů se pro jednotlivé trhy leckdy liší. Foto: Plex

Stanici Ultimate Classic Wrestling popisuje společnost Plex následovně: „Vzpomínky a atmosféra klasického wrestlingu v jedné z největších knihoven wrestlingových videí na světě.“ Programová novinka je k dispozici standardně ve vysokém rozlišení, doplněná je také o elektronického programového průvodce (EPG). Do nabídky se vrátila i stanice Dungeon TV, která pravděpodobně souvisí s nedávnou digitální premiérou snímku Dungeons and Dragons: Čest zlodějů.

Ve svém blogu Plex také prozradil body, na které se plánují jeho vývojáři aktuálně zaměřit. Má jít zejména o chyby a technické nedostatky, které doprovází aplikaci nejen ve Smart TV, ale například i v Apple TV nebo multimediálním centru nVidia Shield. Pracuje se i na kategorii DVR, tedy osobním rekordéru, který by měl fungovat i v offline režimu. Ve hře je i možnost zařazení audioknih. Jedním z hlavních pilířů se také stanou metadata soukromých souborů.

-lukpol-