V nových spotech Bauhausu se Vojta Kotek loučí

pondělí, 4. září 2023, 13:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bauhaus nasazuje nové spoty s Vojtou Kotkem, ten se tentokrát musí rozloučit se svou nejlepší přítelkyní – letitou míchačkou.

Klíčový vizuál k aktuální kampani Bauhausu, zdroj: Bauhaus

Klíčový vizuál k aktuální kampani Bauhausu, zdroj: Bauhaus

Hobby řetězec Bauhaus pokračuje s kampaní „Nešikovný manžel“. V nových spotech opět vystupuje Vojta Kotek, který se musí tentokrát rozloučit se svou nejlepší přítelkyní, kterou je jeho letitá míchačka. Reklama cílí především na zákaznický servis a dominuje jí claim „Odchází vám stroje? Neplačte.“. 

„Kampaň zábavným způsobem upozorňuje na naši pětiletou záruku pro veškerou motorovou techniku. Vztahuje se na aku, elektrické i spalovací nářadí a stroje. Víme, jak nepříjemné je o techniku během projektů z minuty na minutu přijít a kolik starostí to může způsobit, proto se snažíme být v takových situacích spolehlivým parťákem,” říká Jindřich Hovorka, vedoucí marketingu společnosti Bauhaus. 

Reklamní spoty se stopáží 30s a 10s remindery budou nasazeny od 4. září v televizi, konkrétně na kanálech skupiny Prima. Na TV Nova, České televizi a O2 TV budou k vidění sponzorské vzkazy. Kampaň se objeví také v tisku, rádiu, outdooru a na internetu.

Režie se stejně jako u předešlých spotů ujal Vojta Kotek, kreativního zpracování Ondřej Hübl, Viktor Říha a Tomáš Vápeník z agentury Jinej Gang.

-stk-