Centropol představuje kampaní novou tvář značky

pátek, 27. října 2023, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Centropol startuje podzimní kampaň, v níž se poprvé objeví „energická postava", jež bude zákazníkům přibližovat svět energetiky.

Klíčový vizuál k nové kampani Centropolu, zdroj: Centropol

Klíčový vizuál k nové kampani Centropolu, zdroj: Centropol

Dodavatel energií Centropol spouští podzimní televizní kampaň, v níž představuje i novou tvář své značky. Komunikací má nově provázet „sympatická a energická postava", zosobňující dodavatele energií, jež zákazníkům přiblíží svět energií. Cílem kampaně je zvýšit povědomí o značce a její zvažování a posílit vnímání image Centropolu v souladu s jeho hlavními hodnotami, kterými jsou lidskost, férovost a přátelské prostředí.  

„V novém komunikačním konceptu pracujeme s personalizovanou podobou značky. Ve společné domácnosti tatínka a jeho dcery se tentokrát setkáváme i s novou postavou. Ta zosobňuje přítomnost jinak nehmatatelného dodavatele energií a symbolizuje práci každého z nás v Centropolu. V neposlední řadě nám pomáhá komunikovat hodnoty, na nichž naše společnost stojí,“ říká Michal Červenka, marketingový manažer společnosti Centropol, a dodává: „V neustále se měnícím světě energetiky chceme dokazovat, že jsme spolehlivým dodavatelem, o kterého se mohou naši zákazníci s důvěrou opřít.“  

Nová postava doprovází rodinu při každodenních situacích a ukazuje jim, jak hospodařit s energiemi tak, aby je měli bez starostí, a ještě na nich ušetřili. Kampaň je od října nasazena v televizi, online a zákaznických centrech Centropolutištěných i digitálních formátech. Základ kampaně tvoří 30s image televizní spot s názvem „Energie bez starostí”, který v polovině října vystřídala jeho zkrácená 20s taktická verze. 

Nový komunikační koncept pochází z dílny agentury Ogilvy, jež se stala vítězem výběrového řízení a je tak od června novou kreativní agenturou Centropolu. O offline média se postarala agentura Mindshare, o digitální média H1.cz.

-stk-