ČEZ rozšiřuje partnerství s Českým volejbalovým svazem

pondělí, 23. října 2023, 09:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Skupina ČEZ se o nového roku stane generálním partnerem České volejbalové reprezentace mužů a žen i nejvyšší domácí mužské soutěže.

Foto: Pavel Netolička

Foto: Pavel Netolička

Skupina ČEZ navazuje na dosavadní spolupráci s Českým volejbalovým svazem v oblasti beachvolejbalu a od 1. ledna 2024 zásadně rozšiřuje spolupráci a zároveň oblasti podpory volejbalu. Od nového roku se stane generálním partnerem České volejbalové reprezentace mužů a žen, Českého beachvolejbalu a v neposlední řadě nejvyšší domácí mužské soutěže, která ponese název ČEZ volejbalová extraliga mužů. U poslední jmenované nahradí finanční skupinu Uniqa, jež je v pozici generálního partnera od roku 2010. 

„My, jako Skupina ČEZ, podporujeme plážový volejbal už dva roky. Logicky tedy vyplynulo ze situace, když jsme se s Českým volejbalovým svazem v minulých dnech domluvili, že naše podpora bude nejen pokračovat, a i v dalším období budeme generálním partnerem Českého beachvolejbalu, ale bude dokonce rozšířena,“ komentuje místopředseda představenstva Skupiny ČEZ Pavel Cyrani a dodává: „Doufám, že tím podpoříme volejbal natolik, že úspěchy sklidí nejen naši úspěšní beachvolejbalisté Ondřej Perušič a David Schweiner na olympijských hrách v Paříži, ale i další plánované volejbalové akce.“

„Na mezinárodním poli bylo o Českém volejbalu a beachvolejbalu letos hodně slyšet. Nejen, že v těchto dnech celá komunita žije neskutečným úspěchem Peruna a Dejva na světovém šampionátu. Ženská i mužská reprezentace mají za sebou úspěšné vystoupení na evropských mistrovstvích a olympijských kvalifikacích. Proto věříme, že podporu Skupiny ČEZ využijeme k dalšímu posílení pozic,“ říká předseda Českého volejbalového svazu Marek Pakosta. 

-stk-