Epet provází s gorilákem Gustavem energetickou džunglí

sobota, 14. října 2023, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Epet spouští podzimní kampaň, v níž postava goriláka Gustava provází českého spotřebitele energetickou džunglí.

Zdroj: Repro YT EP Energy Trading

Zdroj: Repro YT EP Energy Trading

Společnost Epet , jež je součástí Energetického a průmyslového holdingu Daniela Křetínského, startuje podzimní kampaň, s níž reaguje na pokles cen na trhu s energiemi a nabízí zákazníkům z řad domácností a firem speciální cenovou nabídku. Tváří kampaně se stala kreslená postavička goriláka Gustava, který české spotřebitele provází energetickou džunglí. 

Gorilák Gustav v kampani spotřebitelům radí, kde pořídit energie za nižší ceny a jak si sjednat smlouvu jednoduše a bez zbytečných administrativních průtahů. Kampaň probíhá v televizi, kde je k vidění reklamní spot i sponzorské vzkazy, a také v tisku a na internetu. Je součástí dlouhodobé marketingové strategie, která má posílit povědomí o značce Epet a podpořit její B2C komunikaci.

 

V rámci kampaně zveřejnila firma na stránkách www.epet.cz/zlevnujeme nový, uživatelsky přívětivější formulář, díky kterému si mohou zájemci sjednat smlouvu online pouze ve třech krocích. Také si tam spočítají, kolik mohou s Epet za elektřinu a plyn ušetřit. Při vyplnění online formuláře na stránkách kampaně navíc získají noví zákazníci dodatečnou slevu tisíc korun. 

„Našim klientům se neustále snažíme zpříjemňovat a zjednodušovat zákaznickou zkušenost. V podzimní kampani stavíme právě na těchto poznatcích. Například webový formulář jsme upravili tak, aby byl zcela intuitivní a podpořil i ty spotřebitele, kteří se bojí změny dodavatele jen z neznalosti nebo kvůli obavám z velké administrativní zátěže,“ říká Monika Ryczko, marketingová manažerka společnosti Epet.

-stk-