Erotická stanice XMO pokračuje v O2 TV

sobota, 28. října 2023, 14:45 TV, Aktuality MediaGuru

Tematický kanál XMO, který v některých placených službách nahradila stanice Men.tv, neukončil svou distribuci úplně. Nadále ho svým zákazníkům nabízí například O2.

Gay komunita může aktuálně sledovat v placených službách dva specializované kanály. Foto: Pixabay

Gay komunita může aktuálně sledovat v placených službách dva specializované kanály. Foto: Pixabay

Erotická stanice XMO, která se svým obsahem zaměřuje výhradně na gay komunitu, pokračuje nadále ve své distribuci. Její nástupkyně v podobě Men.tv se objevila například v Magenta TV od T-Mobilu, společnost O2 Czech Republic však nadále nabízí původní program beze změny ve své internetové a IPTV platformě O2 TV. Na distribuci kanálu XMO se nic nemění. Pro diváky je nadále k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu. Jeho HD verze není určena pro šíření u nás.

Česká gay komunita tak může v tuto chvíli sledovat hned dva programy s explicitním obsahem – původní XMO a nový program Men.tv. Druhá zmíněná stanice už je šířena delší dobu například v online platformě SledováníTV, která ji svým klientům nabízí i ve vysokém rozlišení obrazu. Skylink, který měl XMO také v nabídce nyní hovoří na svém webu neurčitě. V názvu Man-X totiž spojil do jednoho názvu oba programy. Nástupce XMO se však korektně jmenuje Men.tv.

-lukpol-

Men.tv rozšířila distribuci, končí stanice XMO

středa 11. října 2023