Jan Fischer střídá ve vedení agentury Katz 83 Tomáše Jirsu

středa, 11. října 2023, 09:20 Lidé, Reklama, Aktuality MediaGuru

Jan Fischer nastupuje jako nový CEO skupiny Katz83. Tomáš Jirsa se zaměří na strategické směřování a budování byznysu.

Tomáš Jirsa a Jan Fischer, zdroj: Katz83

Tomáš Jirsa a Jan Fischer, zdroj: Katz83

Po patnácti letech ve vedení skupiny agentur Katz83 opouští Tomáš Jirsa pozici CEO. Jeho nástupcem se stává Jan Fischer, který přichází z Czech News Center. Tomáš Jirsa v agentuře dále zůstává v roli foundera a bude se více věnovat rozvoji byznysu, strategickému směřování firmy a podcastovému vydavatelství.

Nástup nového CEO je poslední v řadě několika plánovaných personálních změn ve vedení, kterými agentura v nedávné době prošla. „Poslední měsíce jsme se systematicky zaměřili na budování vysoce profesionální manažerské struktury. Nově jsme obsadili pozice CFO, Account directorky nebo Seniorního projektového managementu. Spolu s dalšími procesními změnami v řízení společnosti jsme tak vytvořili předpoklad pro uskutečnění změny i v pozici CEO. Honza do této pozice skvěle zapadá, má zkušenosti s úspěšným vedením velké neziskové organizace, řízením velkého marketingového týmu v mediálním domě a hodnotově souzní s vizí engagement networku,” vysvětluje Tomáš Jirsa změnu ve vedení.

Jan Fischer přichází do agentury s pracovními zkušenostmi ze soukromého i neziskového sektoru. Byl ředitelem Nadačního fondu Kapka naděje, který vedl více než čtyři roky. Do katz83 přechází z pozice Chief Marketing Officer ve společnosti Czech News Center, jednoho z největších tuzemských mediálních domů.

„Katz83 není klasickou komunikační agenturou, talentovaný core tým v oblasti PR, SoMe, analýzy a produkce se skvěle doplňuje s obsahovou tvorbou podcastového mediální domu. To vše s obrovskou sítí externích spolupracovníků, kteří z katz83 vytváří agilní engagement network doručující komplexní řešení široké paletě klientů. Neotřelá řešení, nekompromisní kvalita a umění naslouchat potřebám klientů, to je DNA, na kterém budeme s kolegy dál pracovat a rozvíjet jej i mimo rámec dnes nabízeného portfolia služeb,” nastiňuje svůj přístup Jan Fischer, nový CEO společnosti.

-mav-