Lindex podporuje kampaní boj proti rakovině prsu

čtvrtek, 12. října 2023, 17:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Během října věnuje Lindex 10 % z prodeje podprsenek na všech svých trzích na boj proti rakovině prsu.

Zdroj: Repro YT Lindex

Zdroj: Repro YT Lindex

Společnost Lindex spouští kampaň, v níž bojuje proti rakovině prsu. Během října věnuje na podporu projektů, jenž se boji proti této rakovině věnují, 10 % z prodeje podprsenek na všech svých trzích. V kampani představuje ženy, které podstoupily nebo v současné době podstupují léčbu.

Lindex se do boje proti rakovině prsu zapojuje již dvě desítky let. Letos vyzdvihuje v kampani osobní příběhy žen, které onemocněly, a ukazuje jejich sílu, bolest i naději. Kombinací působivých vizuálních prvků, odborně zpracovaných filmů a osobních nahrávek těchto žen zachycuje Lindex realitu života s rakovinou bez jakéhokoli filtru. 

„Jsme nesmírně hrdí na to, že již dvě desetiletí podporujeme projekty v boji proti rakovině prsu, a náš závazek je v souladu s naším vyšším cílem – podporovat a inspirovat ženy. Na tuto cestu jsme se vydali nejprve na severských trzích, ale již několik let podporujeme Růžový měsíc na všech našich 18 trzích. Jedná se o nesmírně důležitou iniciativu, která zapojuje a spojuje naše zákazníky i zaměstnance a my chceme udělat vše, co bude v našich silách, abychom přispěli k tolik důležitému výzkumu rakoviny prsu,“ říká Sanna Lindgrenová, ředitelka oddělení kultury a komunikace ve společnosti Lindex.

V České republice se o nasazení kampaně postarala agentura Dentsu X ze sítě Dentsu. Ta měla na starost naplánování televizních spotů a product placementu, videoreklamy OLV Play a také digitální i statické OOH po celé zemím v Praze především v centru města, obchodních centrech, v metru a na Hlavním nádraží.

Kreativa kampaně vznikla in-house v centrále Lindex ve Švédsku. Ke zvýšení informovanosti o důležitosti samovyšetření také vznikla na webu lindex.com sekce s návodem, jak samovyšetření provádět, i s podrobným průvodcem.

-stk-