Men.tv rozšířila distribuci, končí stanice XMO

středa, 11. října 2023, 11:05 TV, Aktuality MediaGuru

Od října mohou zákazníci placených služeb sledovat na pozici stanice XMO nový tematický kanál Men.tv. Určený je svým obsahem výhradně pro gay komunitu.

Obsah Men.tv je určen výhradně homosexuální komunitě. Foto: Pixabay

Obsah Men.tv je určen výhradně homosexuální komunitě. Foto: Pixabay

Programovou změnu zaznamenala redakce MediaGuru v pondělí 2. října. Operátor T-Mobile šíří gay kanál jako součástí své placené služby Magenta TV. Zde je program k dispozici v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, vzhledem k choulostivému obsahu je však opatřen rodičovským zámkem. Pro jeho sledování je tedy nutné zadat čtyřmístní PIN kód. Stanice je například také součástí nabídky operátora Telly, kde je zařažen v balíčku Red, nebo satelitní televize Skylink.

„Erotický TV kanál XMO se zaměřuje výhradně na gay zábavu pro dospělé. Každý den ve 23:00 se navíc můžete těšit na exkluzivní premiéru nového erotického filmu, který ještě nebyl v televizi vysílán. Na TV stanici XMO najdete to nejlepší z gay erotického obsahu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Získejte neomezený přístup k tomu nejžhavějšímu programu, a to kdykoliv a kdekoliv,“ lákal na obsah stanice Telly. Kanál Men.tv byl letos zařazen i do nabídky SledováníTV.

-lukpol-