Na český trh vstoupil kanál BBC First

úterý, 31. října 2023, 10:43 TV MediaGuru

V úterý 31. října vstupuje na český trh další z tematických kanálů společnosti BBC Worldwide, BBC First. Vedle kanálu BBC Earth ho svým zákazníkům nabídne jako první Magenta TV. Stanice je lokalizovaná do češtiny formou titulků.

BBC First nabízí divákům původní hranou tvorbu BBC

BBC First nabízí divákům původní hranou tvorbu BBC

Tematický kanál BBC First je určen milovníkům britského humoru a dramatu z originální produkce BBC a k dispozici je na programové pozici 25. Stejně jako BBC Earth, kterou měl T-Mobile v nabídce exkluzivně čtyři roky, i nový program je šířen ve vysokém rozlišení obrazu. Stanice je lokalizována do češtiny formou titulků, k dispozici je ale i angličtina. Pořady BBC First budou dostupné pro zákazníky s digitální TV s tarifem M a vyšším.

V rámci uvedení kanálu na trh T-Mobile zpřístupní po omezenou dobu, konkrétně do 15. ledna příštího roku, tuto stanici i klientům s tarify S a M. Diváci si budou moci vychutnat vybrané pořady, které Magenta TV nabídne jako první v České republice. Mohou se těšit například na kriminální seriál Vraždy ve Stratfordu, hvězdně obsazený seriál Čas se Stephenem Grahamem a Seanem Beanem nebo oblíbený seriál Otec Brown. Obsah BBC First je k dispozici i ve Videotéce.

-lukpol-