Nadace Komerční banky mění název i vizuální identitu

sobota, 7. října 2023, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti 25 let na trhu se Nadace Komerční banky Jistota rozhodla ke změně názvu i vizuální identity.

Zdroj: Nadace Komerční banky

Zdroj: Nadace Komerční banky

Nadace Komerční banky Jistota slaví 25 let na trhu. Za tu dobu zpracovala 1600 projektů a rozdělila přes 250 milionů korun. U příležitosti tohoto výročí mění svůj název na Nadace Komerční banky a s tím i vizuální identitu. Ta odráží nové logo Skupiny KB.

Nadace se od svého vzniku věnuje podpoře projektů zdravotně sociálního charakteru a aktivní podpoře v oblasti rozvoje občanské společnosti. Její pomoc směřuje do tří oblastí – rodina a děti, hospicová a paliativní péče a udržitelná budoucnost. Podílí se na zlepšování kvality života rodin i jednotlivců. Doposud nejvyšší částku věnovala v rámci mimořádné krizové sbírky na pomoc Ukrajině v roce 2022, a to téměř 18 miliónů korun. 

Nová vizuální identita nadace i její nový název jde ruku v ruce s příběhem nové éry bankovnictví, který Komerční banka začala psát na jaře tohoto roku. Vše je v duchu zjednodušení, skupinové synergie i nejnovějších trendů. V rámci nové éry vstoupila Nadace KB i do aplikace KB+ a její uživatelé tak mohou daleko jednodušeji pomoci potřebným.

-stk-