Oktagon spouští s operátory Premier Sport 4

středa, 25. října 2023, 11:29 TV, Aktuality MediaGuru

Zápasy bojových umění organizace Oktagon MMA budou náplní nového tematického kanálu Premier Sport 4. Stanice startuje středu 25. října a jako první ji zařazuje operátor Telly, následovat bude O2 TV.

Zápasník Karlos Vémola a promotér MMA Ondřej Novotný. Foto: Oktagon MMA

Zápasník Karlos Vémola a promotér MMA Ondřej Novotný. Foto: Oktagon MMA

Premier Sport 4 bude fungovat na v případě živých přenosů na modelu pay-per-view. V den turnaje bude pro sledování nutné zakoupit balíček Oktagon za 400 korun, respektive v předstihu za 320 korun. Předprodej balíčku k turnaji Okagon 48 začne 30. října. Stanici zařadí 25. října kromě Telly i společnost Digi Slovakia. V průběhu listopadu bude obsah nové stanice dostupný i u operátora O2, další společnosti z řad distributorů kanálů Premier Sport, například T-Mobile, o zařazení Premier Sport 4 jednají.

Kanál Premier Sport 4 bude 7 dní v týdnu, 24 hodin denně mimo živé přenosy Oktagon turnajů vysílat i záznamy MMA zápasů a tematické magazíny – například reality show s profesionálními bojovníky Oktagon Výzva, dokument Cesta na Oktagon, magazín Oktagon News, rozhovory s bojovníky Bez Rukavic nebo minisérii Na dohled. Záznamy turnajů organizace Oktagon budou k dispozici nově také na kanálu Premier Sport 1 a Premier Sport 2.

Oktagon MMA je jednou z největších evropských organizací pořádajících turnaje v bojových sportech v Česku, na Slovensku, v Německu a nově i ve Velké Británii. Fanoušci bojových sportů uvidí jako první turnaj Oktagon 48, který proběhne v sobotu 4. listopadu v Manchesteru. Během šestihodinového turnaje dojde i na titulový zápas v muší váze, kde své síly změří Aaron Aby, atlet, který bojuje nejen v kleci, ale i s osudem, s Eliasem Garciou.

-lukpol