Provident reflektuje kampaní současné domácnosti

pátek, 13. října 2023, 14:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové podzimní kampani se Provedení zaměřuje na financování energeticky úsporných řešení v domácnosti.

Zdroj: Provident Financial

Zdroj: Provident Financial

Provident Financial spouští ve středu 11. října podzimní komunikační kampaň, která vychází z aktuálních potřeb zákazníků. Jejím hlavním motivem je financování drobných investic do energeticky úsporných řešení v domácnosti. 

„Pozorujeme, že naši zákazníci častěji řeší způsoby, jak zlevnit provoz domácnosti. V souvislosti s aktuální ekonomickou situací i horší dostupností úvěrů na bydlení proto stále více lidí využívá menší půjčky na financování drobných oprav, rekonstrukcí i investic do snížení spotřeby energií,” uvádí k nákupnímu chování Petr Javůrek finanční analytik z Providentu.    

Kampaň, jejíž tváří je opět herec Martin Pisařík, rozvíjí platformu „Bubliny“, která vznikla v loňském roce. Bubliny mají vyjadřovat transparentnost, srozumitelnost a flexibilitu, tedy benefity, které zákazníci spojují s půjčkou od Providentu. „V nové komunikaci Providentu jsme se snažili reflektovat zodpovědné úvěrování, které je v současné ekonomické situaci důležité brát v potaz. Plně v souladu s claimem ‚Na půjčky s rozumem’ proto ukazujeme, že rozumná půjčka může lidem pomoci třeba dlouhodobě snížit náklady domácnosti,“ popisuje Karolína Trávničková z agentury Publicis, jež je pod kampaní podepsána. 

„Konceptem nové kampaně reagujeme na změny na trhu v posledním roce, a to nejen podobou TV spotu, ale také v úpravě naší produktové nabídky. K hlavnímu akvizičnímu produktu Půjčka 10+1, se kterou zákazník splácí půjčku 10 měsíců a přeplatí pouze 1 splátku, jsme nyní přidali možnost odložit si až 2 splátky na později. Tím se snažíme reagovat na větší poptávku zákazníků po flexibilitě splácení a ujištění, že jim poskytovatel půjčky vyjde vstříc, když je třeba,“ dodává Vladimíra Vagenknecht, manažerka marketingové komunikace z Providentu.

Produkce kampaně se chopila agentura Up&Up, postprodukce UPP. Natáčení spotu probíhalo v červenci ve městě Slaný pod taktovkou režiséra Mika Samira.

-stk-