První pobočka Popeyes otevře v Česku 3. listopadu

pondělí, 9. října 2023, 18:40 Aktuality, Retail MediaGuru

V pátek 3. listopadu otevře první česká pobočka amerického řetězce Popeyes. Nacházet se bude na pražském Václavském náměstí.

Zdroj: Popeyes

Zdroj: Popeyes

První pobočka amerického fast-food řetězce Popeyes se na českém trhu otevře 3. listopadu v 10 hodin. Louisianské kuře se bude servírovat v Domě módy na pražském Václavském náměstí. 

Čeští zákazníci budou moci ochutnat Cajun hranolky, americkou biscuit nebo Chicken Sandwich, který byl v USA vyprodán za tři týdny. „Díky unikátní směsi koření má v sobě každá položka z menu Popeyes trochu Louisiany. A stejně tak ponese stopu Louisiany i každá naše restaurace, a dokonce i slavnostní otevření. Přineseme na Václavské náměstí energii, rytmy i radost amerického jihu,” uvádí Marko Blaževič, Brand President Popeyes ČR a Polsko. 

„Dvoupatrová restaurace v horní části Václavského náměstí bude naší vlajkovou lodí, tomu odpovídá i téměř 700 metrů podlahové plochy a přes 100 míst k sezení,” vysvětluje Blaževič s tím, že otevřením první pobočky vytvoří firma desítky pracovních míst a příležitostí profesního růstu. 

Během několika měsíců síť chystá Popeyes otevření nejméně dvou dalších restaurací – jedné v centru Brna a další na dopravní tepně nedaleko hlavního města.

-stk-