Rakuten TV uvolnila aplikaci pro PlayStation 5

pátek, 20. října 2023, 13:35 TV, Aktuality MediaGuru

Multimediální konzole PlayStation 5 obsahuje stejně jako PlayStation 4 nově i aplikaci pro službu Rakuten TV. Ta vedle online videotéky nabízí i bezplatný streaming vybraných kanálů.

Rakuten TV nabízí exkluzivně například streaming bezplatného kanálu FIFA+. Foto: Rakuten

Rakuten TV nabízí exkluzivně například streaming bezplatného kanálu FIFA+. Foto: Rakuten

Japonská online platforma Rakuten TV, která působí také v Česku, uvolnila ve druhé polovině letních prázdnin aplikaci pro multimediální konzoli PlayStation 5 (PS5). Doposud byla k dispozici pouze pro PS4. Cílem je zpřístupnit tuto platformu, která kombinuje online videopůjčovnu/prodejnu a bezplatný streaming programů na modelu FAST TV, co nejširšímu publiku. Rakuten TV je k dispozici v několika značkách Smart TV, v mobilní aplikaci a také online na webu.

„Je to významný krok vpřed v našem růstu a potenciálu. V návaznosti na nedávné vylepšení našeho portfolia FAST kanálů jsme rádi, že nyní můžeme rozšířit naši spolupráci, abychom oslovili ještě širší publikum,“ uvedl při této příležitosti Sidharth Jayant, produktový ředitel Rakuten TV. V poslední době se služba zaměřila i na náš region. Uživatel si mohl všimnout zejména počeštění položek menu i některých popisků včetně anotaci k vypůjčeným nebo koupeným filmům.

Bezplatný kanál DAZN Women’s Football je v Česku

úterý 25. července 2023

-lukpol-