Seriál Táta v nesnázích půjde v sobotu s dvěma díly

středa, 18. října 2023, 14:45 TV MediaGuru

V sobotním hlavním vysílacím čase TV Nova se od konce října objeví dva díly seriálu Táta v nesnázích po sobě.

Táta v nesnázích, zdroj: TV Nova

Táta v nesnázích, zdroj: TV Nova

Televize Nova od konce října zařadí do sobotního večerního vysílání dva díly seriálu Táta v nesnázích. Vyplývá to z programových plánů televize. Změny se poprvé projeví od soboty 28. října. Po díle vysílaném od 20:20 bude následovat další díl seriálu od 21:25. Z programu tak vypadnou zahraniční filmy plánované do druhého prime-timového slotu.

Z šestnáctidílného seriálu bylo zatím odvysíláno sedm dílů. Zařazením dvou dílů po sobě tak seriál skončí dříve, poslední díl nabídne 18. listopadu a od 25. listopadu se už objevovat nebude. V hlavním vysílacím čase odvysílá Nova v sobotu 25.11. film Mumie.

Rodinný seriál Táta v nesnázích zahájil na začátku letošního září jako sobotní jednička a v přímém střetu porazil seriálovou novinku konkurence Eliška a Damián. Po nasazení druhé řady seriálu Zákony vlka ale o pozici jedničky v širší divácké skupině starší 15 let přišel. Poslední sobotní večer pak diváckou přízeň opanoval úvodní díl nové řady StarDance.

Všech sedm odvysílaných dílů seriálu Táta v nesnázích sledovalo v průměru 616 tis. diváků starších 15 let. Podíl v divácké skupině 15-54, na kterou Nova prodává reklamu, představuje 22,3 % (zdroj: ATO-Nielsen).

-mav-