Škoda oslavuje výročí Felicie písní s Natálií Bagárovou

pátek, 20. října 2023, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Příští rok uplyne 30 let od chvíle, kdy Škoda Auto začala vyrábět Felicii. K této příležitosti přichází s písní, kterou nazpívala Natálie Bagárová.

Natálie Bagárová nazpívala song k oslavě modelu Škoda Felicie, zdroj: Škoda Auto.

Natálie Bagárová nazpívala song k oslavě modelu Škoda Felicie, zdroj: Škoda Auto.

Škoda Auto si v příštím roce připomene 30 let od začátku výroby Felicie. Vzhledem k zájmu fanoušků na sociálních sítích, kteří se dožadují jejího navrácení do prodeje, přichází automobilka s oslavnou písní, kterou nazpívala Natálie Bagárová. 

Škoda Felicie vzbudila zájem především na TikToku. „Zdálo by se, že už jde o muzejní exponát. Že tam ale rozhodně nepatří, nám dokazují dlouhodobě komentáře fanoušků Škoda Auto na sociální síti TikTok. Zajímavé je, že tito uživatelé patří do generace Z a v reálném provozu Felicii vlastně vůbec nezažili,” popisuje Nikol Stolle, CEO digitální a kreativní agentury Socialsharks, jež za nápadem s písní stojí. Uživatelé na síti spontánně spustili lavinu dotazů, kde je Felicie a dožadovali se jejího návratu. „Bylo to samozřejmě všechno s nadsázkou, ale bylo vidět, že tohle auto lidi prostě mají pod kůží. A protože se příští rok chystá kulaté výročí od spuštění výroby tohoto vozu, rozhodli jsme se lidem Felicii vrátit. Nikoliv tedy na parkety showroomu, ale na ty taneční,” dodává autor nápadu Daniel Krásný, kreativní ředitel Socialsharks. 

Píseň má být oslavou nejen ikonického vozu a jeho fanoušků, ale i svobodomyslných devadesátek. Text vytvořil copywriter Tomáš Dvořák. Nazpívala ji Natálie Bagárová, jež má oslovit především generaci dnešních dvacátníků. „Ve videoklipu si ale přijdou na své i motorističtí fajnšmekři. V komparzu se objeví legendární žlutý model Škoda Felicia Fun a k zahlédnutí bude i vyslovený unikát – edice Blue Sky s elektricky stahovatelným plátěným dílem střechy, který se v České republice nikdy oficiálně neprodával,” doplňuje Daniel Krásný.

Ve videoklipu se objeví také reálné fotografie od milovníků Felicie. „Poprosili jsme fanoušky Škoda Auto na Facebooku a vyzvali je, aby nám v poměrně krátkém čase zaslali fotografie svých Felicií,” dodává Daniel Krásný s tím, že tímto způsobem získali vyšší stovky fotografií, které byly využity v rámci rekvizit přímo ve videu. Píseň je dostupná na Spotify a YouTube.

Agentura Socialsharks stojí za celým konceptem, realizací a strategií projektu. Sociální sítě automobilce Škoda Auto vede od roku 2021.

-stk-