Skupinu Near & Dear vede Magdaléna Pivarči Křížová

čtvrtek, 19. října 2023, 07:30 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Vedení skupiny Near & Dear se ujímá Magdaléna Pivarči Křížová, jež přichází z Triadu.

Magdaléna Pivarči Křížová, zdroj: Near & Dear

Magdaléna Pivarči Křížová, zdroj: Near & Dear

Do čela skupiny Near & Dear Group nastupuje Magdaléna Pivarči Křížová. Jejím úkolem je posílení pozice skupiny na trhu a optimalizace spolupráce mezi agenturami ve skupině. Šimon Vodrážka stejně jako Piero Sestak, kteří skupinu společně vlastní, se i nadále budou částečně podílet na jejím rozvoji, nebudou však již v exekutivních pozicích. Zůstává jim agenda spojená se zakládáním nových firem, M&A a strategická činnost na úrovni boardu, ve kterém je nově i Magdaléna. 

Magdaléna Pivarči Křížová přichází se znalostmi z předchozího desetiletého působení v agentuře Triad, kde posledních pár let zastávala pozici CEO. „Důvodem, proč jsem tuto novou výzvu přijala, bylo podobné hodnotové a byznysové nastavení, jako mají Piero a Šimon. Zaujala mě jejich vize a princip, s jakým skupinu vytvořili. Unikátní synergie mezi jednotlivými firmami a velký potenciál celé skupiny mě nadchly. Za nespornou a velkou výhodu považuji široký záběr v rámci komunikačního mixu a vysokou odbornost kolegů ve skupině. Mým cílem bude ji i jednotlivé firmy v ní posouvat na další úrovně jak interně, tak i ve prospěch našich klientů," říká o své nové pozici Managing Director Magdaléna Pivarči Křížová

„Cítíme potřebu skupinu posouvat dále kupředu. Poslední rok jsme ukončili projekt Random bistra, prodali značku Surfr a touto změnou završíme náš proces specializace čistě na komunikační segment,” vysvětluje Piero Sestak. 

Komunikační skupinu Near & Dear tvoří pět agentur – digitální agentura Story TLRS, PR agentura Topic PR, designové studio Semibold, audiovizuální produkce VNV Productions a vývojářské studio Make it Run. Každá z firem má vlastní strategii růstu i rozšiřování odbornosti podle aktuálních potřeb klientů a vývoje trhu. Klienti skupiny mohou benefitovat z propojení agentur, interního týmu a společných kanceláří.

-stk-