Trace Sport Stars je k dispozici online i v Česku

úterý, 24. října 2023, 07:20 Aktuality, TV MediaGuru

Po stanicích Trace Urban, Trace Brazuca a Trace Latina je možné v Česku sledovat legálně online také tematické kanál Trace Sport Stars. Zatímco první tři kanály nabízí svým uživatelům Plex, pro ten poslední musí přepnout do služby SportsTribal.

Fotbalista Lionel Messi. Foto: Shutterstock

Fotbalista Lionel Messi. Foto: Shutterstock

„Trace Sports Stars“ je televizním kanálem, který je součástí sítě „Trace“. Ta je známá zejména svým hudebním a zábavním obsahem. Stanice „Trace Sports Stars“, jak již název napovídá, je zaměřena na sport a obsah související se sportovními celebritami. Představuje širokou škálu programů souvisejících se sportovci, sportovními událostmi a životním stylem sportovních hvězd. Kanál byl zařazen v průběhu října jako programová novinka služby SportsTribal.

Stanice umožňuje divákům nahlédnout do zákulisí života slavných sportovců, včetně jejich tréninkových režimů, osobních příběhů a aspektů jejich života na hřišti i mimo něj. Zabývá se také významnými sportovními událostmi, rozhovory se sportovci a vyzdvihuje momenty z různých sportů. Aplikace SportsTribal je v Česku dostupná online kromě webového prohlížeče na adrese https://www.sportstribal.tv/ také v televizorech s internetem nebo mobilních aplikacích.

-lukpol-