Videotéka Edisonline nabízí týdenní bezplatné promo

čtvrtek, 5. října 2023, 14:25 Aktuality, TV MediaGuru

V rámci právě probíhajícího ročníku festivalové přehlídky Be2Can nabízí provozovatel videotéky Edisionline, společnost Film Europe, možnost vyzkoušení této služby bez závazků.

Prostředí videotéky Edisonline v Android TV

Prostředí videotéky Edisonline v Android TV

„Kina po celé zemi uvedou výběr výrazných snímků z nejprestižnějších filmových festivalů v Benátkách, Berlíně a Cannes v rámci 10. ročníku přehlídky Be2Can. Po české edici, která potrvá od 4. do 11. října, se následně mezi 11. a 18. říjnem přesune Be2Can na Slovensko. K této příležitosti jsme pro současné i potenciální diváky Edisonline připravili speciální akci: s kódem BE2CAN2023 si můžete aktivovat týdenní přístup na Edisonline zdarma,“ láká provozovatel videotéky.

Film Europe zároveň dodává, že promo akce mohou využít aktivní předplatitelé i všichni ostatní. Akce platí do 15. října a nevztahuje se na prémiové tituly v katalogu služby. Přímý odkaz na promo akci najdou zájemci zde. Kromě videotéky Edisonline provozuje společnost Film Europe také dva stejnojmenné tematické kanály dostupné v placených televizních službách. Obsah z Edisonline je k dispozici také ve videotékách operátorů. Jedním z nich je i internetová platforma SledováníTV.

-lukpol-