Výroční kolekci Pumy ukážou v kampani české osobnosti

sobota, 21. října 2023, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti 75. výročí připravila PUma výroční kolekci Puma 75. Představí ji kampaní s českými osobnostmi.

Jednou z osobností, která bude propagovat kolekci Puma 75, je i Ben Cristovao, zdroj: Puma.

Jednou z osobností, která bude propagovat kolekci Puma 75, je i Ben Cristovao, zdroj: Puma.

Puma letos slaví 75 let od svého vzniku. U této příležitosti připravila kolekci Puma 75, kterou uvádí kampaní s českými osobnostmi z různých oborů. K dostání bude na e-shopu Zoot.

„Puma se do historie zapsala během své 75leté existence mnohými způsoby a jedním z nich je právě propojování nepropojitelného – příkladem hovořícím za vše je čerstvá spolupráce s Rihannou, kdy se podařilo udělat z designu kopaček vyhledávaný lifestylový kousek. Naši vizi přenášíme dále i na design oblečení, kterým chceme tentokrát vyzdvihnout příběh značky, jenž se psal po celá desetiletí,“ říká Lucie Hložánková, Senior Manager Communication Marketing značky Puma.

V narozeninové kampani bude vidět ze světa umění například zpěvák Ben Cristovao, tanečnice a influencerka Anna Marie Veselá známá pod pseudonymem Annie Camell či kreslo-malíř a tvůrce podcastů Jan Bican. Ze světa sportu spolupracuje značka s pětinásobnou světovou šampionkou v boxu v atomové váze Fabianou Bytyqi, mistryní ČR v 1/2maratonu Moirou Stewartovou či sprinterkou Nikolou Bendovou. V kampani se také objevuje dvojnásobná mistryně České republiky v maratonu Marcela Joglová a vycházející hvězda českého překážkového běhu Ester Bendová.

Kolekci dominují především mikiny s kapucí a trička s krátkým rukávem v několika barvách. Symbolickou a zároveň výroční barvou je lahvově zelená. Ta je doplněna o bílé a černé kousky. Z repertoáru bot značka vsadila na unisexový model Slipstream. Logo je na kolekci  vylazeno do světle hnědých a béžových odstínů ve stylu pumy americké. Na rukávu je potom výroční číslovka značky.

-stk-