Becherovka se v kampani představuje jako správný digestiv

neděle, 12. listopadu 2023, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani se Becherovka prezentuje jako správný digestiv po každé hostině.

Klíčový vizuál ke kampani Becherovky, zdroj: Becherovka / JBPR

Klíčový vizuál ke kampani Becherovky, zdroj: Becherovka / JBPR

Becherovka spustila novou kampaň. Její hlavní hrdinou je víčko, jenž provádí výjimečnými okamžiky strávených společně u stolu. Cílem je představit značka jako dokonalý digestiv po jídle. 

„V této kampani připomínáme Becherovku jako digestiv a propojujeme ji nejen s jídlem, ale také s dalšími příležitostmi, kdy se lidé setkávají a hodují,“ říká ke kampani Pavel Geschmay, marketingový manažer Jan Becher Pernod Ricard.

Kampaň navazuje na komunikaci Originál Bitter 1807, kterou Becherovka společně s YYY agency odstartovala na začátku roku. Tento spot je již jejím čtvrtým výstupem. Klíčovou roli v ní opět hraje ikonická láhev Becherovky, kterou jen na základě siluety poznává 75 % populace, a výrazný vizuální svět.

 

K vidění je kampaň v televizi, na internetu a sociálních sítích. Hlavním výstupem je 15sekundový televizní spot, v digitálním prostředí budou použity i jeho kratší střihy a vizuály nesoucí se v duchu hostiny. Součástí online kampaně jsou také videa a vizuály stylizované do tradičních situací, při kterých se lidé setkávají a které se blíží – Svatomartinská husa nebo Vánoce. Ty se přenáší i do POS a on-trade materiálů.

Své propojení s jídlem podporuje Becherovka také partnerstvím s vybranými kuchařskými pořady. V českých reality show MasterChef a Souboj na talíři a slovenském pořadu Na nože využívá sponzoringové spoty, product placement a injektáže.

Produkci spotu zajistila společnost Mirage, režie se ujal David Ticháček. Hudbu složil Karel Havlíček. O zvukovou postprodukci se postarala Kabelovna studios.

-stk-