Do týmu Rock for People nastupuje Antonín Parma

pátek, 10. listopadu 2023, 09:15 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Do Ameba Production, pořadatelské společnosti festivalu Rock for People, přichází Antonín Parma.

Antonín Parma, zdroj: Ameba Production / Rock for People

Antonín Parma, zdroj: Ameba Production / Rock for People

Společnost Ameba Production a tým Rock for People má nový přírůstek do týmu. V listopadu do něj přichází Antonín Parma, jenž dříve působil v Blue Events, Meltingpot nebo Colours of Ostrava. 

V Ameba Production se bude Parma věnovat strategickému partnerství v sales týmu. „Rock for People je jedním z mála skutečných lovebrandů v České republice a já jsem dlouhodobě jeho velkým fanouškem. Michal Thomes a jeho tým se vždy vyznačovali velkou pokorou. Myslím, že i proto jsou fanoušci festivalu tak semknutí a loajální. S obrovským potenciálem festivalu Rock for People a areálu Park 360 se tu rodí něco opravdu velkého a jsem tak moc rád, že můžu být u toho,“ komentuje Antonín Parma.

Antonín Parma se dlouhodobě pohybuje v oblasti event managementu a sponzorshipu. Původně absolvent pražské konzervatoře se dosud podílel na realizaci více než 200 B2B i B2C událostí, jako jsou konference, kongresy a společenská setkání. Realizoval kolem dvou tisíc komerčních partnerství a kooperací. Byl například členem správní rady asociace Česká inovace, působí jako porotce České eventové asociace. V letech 2003-2016 byl spolumajitelem a jednatelem společnosti Blue Events, téměř tři roky se podílel na mezinárodním diskusním fóru Meltingpot v rámci festivalu Colours of Ostrava. Od roku 2022 je supervisorem nové eventové divize týdeníku Euro a vydavatelství New Look Media. Spoluzaložil portál Magnoli.cz, který provokuje Čechy k pestřejšímu a aktivnějšímu životu, od podzimu 2023 také moderuje sérii podcastů se známými osobnostmi pod značkou Magnoli Universe.

-stk-